FRAKT TILLKOMMER

SUNJOY / SUNRADI värmare baseras på Turmalin och är ett hygienisk infraröda strålande värmesystem som inte tillför damm, buller, lukt, fukt, torrhet eller syrebrist. Den infraröda strålningen med en våglängd av 4-14 μm är den som bäst absorberas av den mänskliga kroppen och den mest lämpliga för mänsklig metabolisk aktivering. Liksom de infraröda strålar som släpps ut av morgonsolen, penetrerar dessa den mänskliga huden bara några milimeter, vilket ger mer bekvämlighet och värmer kroppen mer och djupare än någon annan uppvärmningsmetod. 

Mineralkristallet av Turmalin släpper naturligt ut ett ständig, svagt magnetfält, samt långvågiga infraröda strålar (FIR) och anjoner. 

SUNJOY / SUNRADI värmare är de enda i världen som släpper anjoner vilka arbetar som en naturlig antibiotika, med en samlad antibakteriell och svampdödande aktion. De steriliserar och deodoriserar luften och förgör bakterier. Därför produkterna är det bästa valet för den människor som har allergier av något slag. Förutom att rena och deodorisera luften återställer anjonerna kroppsenergin till människor och regenererar cellerna.

Anjonerna, som kallas ''vitaminerna i luften'', är luktfria, smaklösa och osynliga molekyler som är närvarande i vissa miljöer. ''Frisk luft'' som havsbrisen eller sprayen från ett vattenfall innehåller ett överflöd av anjoner. När man andas in anjoner, så producerar de biokemiska reaktioner som är bra för hälsan.

Om du ligger vid havet eller i bergen, känner du att din kropp berikas med syre. Detta beror på de negativt laddade jonerna: de kan lätt komma in i kroppen och verkar positivt på blodsystemet. Naturen är rik på negativa joner: skogen 200-1000 joner/cm3, havet 2000 joner/cm3, berg 10000 joner/cm3, nära ett vattenfall 18000 joner/cm3.

Den flera positiva effekterna av SUNJOY / SUNRADI infraröda strålande värmepaneler certifieras av officiella tester.

SUNJOY - SUNRADI

Infraröda strålande värmepaneler